Fotbal | La Liga: Atletico Madrid s-a desprins în frunte. Messi a egalat recordul lui Pele. Sociedad a început să piardă teren

0
212
FOTO: Atlético de Madrid

După ce vineri Bilbao a învins Huesca în deschiderea etapei cu numărul 14 din Liga, sâmbătă s-au disputat late cinci întâlniri din această rundă.

FOTO: Atlético de Madrid

Atletico Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Elche, într-un meci în care Luis Suarez a marcat o „dublă”.

Atacantul uruguayan a înscris pentru „Atleti” în minutule 41 și 58, iar oaspeții au redus din handicap prin Lucas Boye, în minutul 64.

Intrat pe teren în minutul 73, Diego Costa a obținut o lovitură de la 11 m cu zece minute înainte de final, și tot el a transformat pentru 3-1.

FC Barcelona a remizat acasă cu Valencia, 2-2, într-o partidă disputată pe Camp Nou.

Oaspeții au deschis scorul prin Diakhaby, care a marcat din pasa lui Carlos Soler, însă câteva minute mai târziu, catalanii au reușit să egaleze prin Lionel Messi, cu capul, după ce acesta a ratat o lovitură de la 11 metri. Starul argentinian a egalat recordul lui Pele, ajungând la 643 de goluri înscrise pentru o singură echipă.

Araujo a adus-o pe Barca în avantaj în minutul 52, printr-o execuție spectaculoasă, însă echipa antrenată Javi Gracia a plecat cu un punct de pe Camp Nou. Maxi Gomez a stabilit scorul final în minutul 69.

Real Sociedad a cedat cu 2-1 la Levante și a pierdut contactul cu Atletico Madrid din fruntea clasamentului.

Bascii au deschis scorul în minutul 22, prin Isak, dar bucuria oaspeților a durat doar 6 minute. Roger a stabilit scorul pauzei cu golul din minutul 28.

Jorge de Frutos a preluat o minge pe zona centrală și l-a învins pe Remiro cu un șut pe mijlocul porții (87).

Sevilla s-a încurcat pe teren propriu de Valladolid. Andaluzii au reușit doar un 1-1.

Ocampos a deschis scorul în minutul 31 din lovitură de la 11 m, oaspeții au restabilit egalitatea cu trei minute înainte de final. Raul Garcia a șutat puternic, din afara careului, fără speranțe pentru Bono.

Villarreal a câștigat cu 3-1 la Oasusna, iar gazdele au preluat „lanterna roșie” de la Huesca.

Au marcat: Roberto Torres 70-pen / Gerard Moreno 7, 86, Fer Nino 29

Duminică se joacă următoarele jocuri:

15.00 Celta Vigo – Alaves (Look Sport 3)
17.15 Granada – Betis (Look Sport 3)
19.30 Cadiz – Getafe (Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 3)
22.00 Eibar – Real Madrid (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.