Liga 1: Universitatea Craiova câștigă la Arad și revine pe primul loc

0
483
FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova a câștigat la Arad, scor 2-1, meciul disputat în compania lui UTA, luni seara, în ultimul meci al rundei a 13-a din Liga 1. Trupa lui Corneliu Papură a revenit pre primul loc în clasament.

FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova a condus cu 2-1 la pauză. Cicâldău a deschis scorul în minutul 13, șut cu exteriorul, în diagonală, după o pasă a lui Mamut. UTA a egalat prin Buhăceanu, în minutul 21, cu o lovitură de cap, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Reagy Ofosu și-a readus echipa în avantaj în minutul 25. Fotbalistul german a finalizat elegant, după o cursă senzațională.

Repriza secundă a fost anostă. În final, Benga a văzut cartonaș roșu, în minutul 85, pentru un fault dur la Mamut, iar Albu a lovit slab balonul cu capul, chiar la ultima fază a meciului.

UTA: Iacob – Buştea, Erico, Benga, Rrumbullaku – Ursu (68, Melinte), Isac (68, Oroian), Albu, Rusu (46, Ioniță) – Rus (80, Miculescu), Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint.

CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu (61, Vătăjelu), Bălaşa (51, Papp), Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuţ (76, Ivan), Mamut, Ofosu. Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonașe galbene: Rus, Isac, Melinte, Ioniță  / Nistor, Screciu

Cartonaș roșu:  Benga 85

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.