Voleibaliștii de la SCMU Craiova joacă pe teren propriu în turneul al doilea din cadrul campionatului național de volei masculin – Divizia A 1.

Trupa lui Dănuț Pascu primește în Sala Polivalentă vizita formațiilor SCM Zalău și U Cluj-Napoca. Cele două echipe din Ardeal se vor duela și ele într-o partidă programată sâmbătă.

În primul meci al sezonului, SCMU Craiova a debutat în noul sezon competițional cu o victorie scurtă, 3-0 pe terenul nou-promovatei CSU Brașov. Alb-albaștrii ar fi trebuuit să joace și cu CSM Câmpia Turzii – formația care însă s-a retras din campionat.

Noua echipă a Zalăui, lipsită mai mulți jucători din cauza pandemiei de Covid-19, a produs surpriza primului turneu și a câștigat cu 3-1 în fața campioanei Arcada Galați. În meciul al doilea a profitat de neprezentarea Unirii Dej și a câștigat la „masa verde” cu 3-0.

Cu două victorii la activ și clujenii. 3-2 cu nou-promovata Știința București și 3-0 la „masa verde” cu Explorări Baia Mare.

PROGRAMUL TURNEULUI DE LA CRAIOVA

Sâmbătă, 21 noiembrie
ora 18.00 SCMU Craiova –  SCM Zalău
Duminică, 22 noiembrie
ora 18.00 SCM Zalău – U Cluj
Luni, 23 noiembrie
ora 17.00 SCMU Craiova –  U Cluj

„Se știe rivalitatea dintre noi și Zalău, este o rivalitate pozitivă, pentru că mereu ne luptăm cu ei pentru primele locuri. Chiar dacă și-a schimbat organizarea, a rămas o echipă puternică, o echipă care vizează performanță, cu jucători valoroși. Ne așteaptă un meci greu și trebuie să muncim pentru a câștiga. Îmi doresc să fim sănătoși și să trecem cu bine testele”, a declarat Dănuț Pascu.

„Obiectivul nostru este clasarea în primele patru locuri la finalul sezonului regulat și apoi să luptăm pentru o medalie cât mai strălucitoare”, a completat antrenorul oltenilor. 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.