Corneliu Papură a revenit pe banca tehnică a Universității Craiova și a prafațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care „juveții” îl vor disputa la Botoșani, sâmbătă seara, cu începere de la ora 19.30.

„E un meci dificil, împotriva unei echipe pe care nu am învins-o de multe ori. Trebuie să abordăm meciul cu încredere. Nu contează problemele celor de la Botoșani, nu ne putem considera victorioși înaintea meciului. Un meci trebuie jucat cu o capacitate de 100%. Problema poți să ai doar dacă te gândești că echipa adversă este foarte ușor de bătut. Nu trebuie să gândim așa. Pe teren lucrurile nu stau deloc cum ne-am imagina”, a declarat Papură.

Antrenorul alb-albaștrilor speră ca echipa să nu mai aibă probleme pe faza defensivă, aşa cum s-a întâmplat în precedentul său mandat. Acesta a dat de înțeles că va face și schimbări în echipă.

„Fiecare antrenor are ideile lui, modul lui de a gândi o tactică, un meci. Încerc să fac lucrurile în filosofia mea de joc. Cred că atunci când eram eu problema era că luăm goluri, nu că nu dăm, chiar marcam. Știu că am avut primele trei meciuri în sezonul trecut când am dat trei goluri. Am avut unele probleme pe anumite  faze defensive în mandatul trecut. Jucătorii au reacționat normal când m-au văzut, fiecare jucător își face planuri când vine un nou antrenor. Nu cred că trebuie să-și facă idei preconcepute. Trebuie să dea totul pentru echipă.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.