Universitatea Craiova a suferit al doilea eșec consecutiv pe teren propriu, scor 0-1, vineri seara, în fața formației Chnidia Târgoviște. Alb-albaștrii pot pierde prima poziție în clasament dacă FCSB se impune cu Botoșani.

Jocul Craiovei a fost modest, cu multe gafe în apărare, Papp și Acka l-au pus pe tavă oaspeților ocazii de a marca, însă indecizia acestora a făcut ca scorul să rămână încă 0-0. Aioanei se remarcă la șutul lui Ofosu din interiorul careului. Atacantul venit de la Botoşani şi-a deschis unghiul, a tras, dar portarul oaspeților a respins în lateral.

Chindia a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 m acordată după un duel în suprafața de pedeapsă între Marius Constantin și Daniel Florea. Daniel Popa  transformat de la punctul cu var. Putea fi chiar 2-0 pentru oaspeți la pauză, dar Denis Dumitrașcu a fost singur cu Pigliacelli, după o pasă greșită a lui Acka, a încercat lobul, dar mingea s-a dus mult pe lângă poartă.

La reluare, juveții au alergat pentru egalare, însă nu au reușit să perforeze poarta dâmbovițeană. Croatul Ivan Mamut a lovit de două ori bara, iar Andrei Ivan s-a încurcat de minge și nu a fost în stare să împingă mingea în poartă, deși în depășise în primă fază pe Aioanei.

Craiova: Pigliacelli – Mitran (66, Vlădoiu), M. Constantin, Acka, Papp – Nistor, Bic, Căpățână (46, Barbuț) – Baiaram (46, Ivan), Tudorie (46, Mamut), Ofosu (60, Cîmpanu). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Bourama (86, Martac) – Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa (88, M.Costea), D. Florea (67, Yameogo). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonașe galbene: – / Aioani, Neguț

Arbitri: Cătălin Popa – Valentin Avram, George Neacșu; R: Marian Barbu.

Observatori: Marcel Vasile, Andrei Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.