Liga 1: Victorie scurtă | Hermannstadt – U Craiova 0-1

0
256
FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova a câștigat la Mediaș, scor 1-0, meciul disputat în compania formației FC Hermannstadt, în etapa a 9-a a Ligii 1.

FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Bancu a deschis scorul în minutul 33 după o pasă venită de la Nistor. Căpitanul oltenilor a înscris după ce balonul a lovit și bara.

Gazdele au revenit în atac şi au fost aproape de a marca în minutul 36, atunci când Mayoral nu a reuşit să-l învingă dintr-un penalty pe Pigliacelli. Marcel Bîrsan a dictat penalty, la o fază la care Fabio Fortes a acuzat o lovitură în picior primită din partea lui Papp.

După pauză, Ofosu a fost aproape de gol, însă Figueiredo a fost la post, iar Nistor putea face 2-0 cu opt minute înainte de final, șutul acestuia din diagonală a fost respins cu piciorul de portarul sibienilor.

Pigliacelli s-a remarcat la șutul lui Ionuț Stoica din minutele de prelungire.

Hermannstadt: Figueiredo – Vodă (46, Mustivar), Viera, Stoica, Opruț – Dâlbea (63, Alhassan), Addae – Caiado (11, Bastos), Mayoral, Joalisson – Fortes (62, Karanovic; 86 Sîntean). Antrenor: Ruben Albes.

Craiova: Pigliacelli – Mitran (65, Bălașa), Papp, Acka, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău (46, Căpățână) – Baiaram, Mamut (66 Tudorie), Ofosu (90+1, Bărbuț). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonașe galbene: Mayoral, Opruț, Addae, Joalisson, Viera / Cicâldău, Baiaram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.