Universitatea Craiova a strâns șapte victorii din șapte posibile în acest sezon, iar „alb-albaștrii” țintesc a 8-a victorie consecutivă în meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Cristiano Bergodi a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu gruparea ilfoveană. Acesta a declarat că nu va fi un meci ușor și echipa lui Ilie Poenaru își va vinde scump pielea în Bănie.

„Vineri va fi un meci foarte dificil. Vom da piept cu o echipă bună, de ceea ce am văzut și analizat, Clinceni este o formație care se apără foarte bine. 

Ne-am pregătit foarte bine și sperăm că vom face un meci frumos din toate punctele de vedere. Va fi foarte importantă o victorie. Trebuie să ne facem jocul nostru. Probabil vor juca pe contraatac și ne va fi greu. E mai greu să motivăm jucătorii pentru acest moment. Nu e ușor când întâlnești echipe mai puțin bune pe hârtie. Sigur că vor fi și momente mai grele, dar băieții au maturitate în joc. Nu cred că vom juca cu două vârfuri.

Eu zic că este o echipă bună, cu jucători valizi. Clinceni are un antrenor tânăr foarte bun. El a făcut o minune când a salvat această echipă de la retrogradare. Ne va fi foarte greu, nu numai din cauza faptul că vor fi foști jucători ai FCSB-ului pe teren.”

Partida dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni este programată vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.