Fotbal | Echipa Națională: Tricolorii mici au trecut fără probleme de Malta

0
258
FOTO: FRF

Naționala de tineret a României a învins reprezentativa similară a Maltei cu scorul de 4-1 în penultimul meci al tricolorilor mici din grupa de calificare la EURO U 21 de anul viitor.

FOTO: FRF

Cu Mihai Stoichiță pe banca tehnică, Adrian Mutu a intrat în izolare după ce un om din stafful său a fost infestat cu COVID 19, tricolorii au intrat la cabine cu scorul de 4-0, însă l-au pierdut pe Tudor Băluță, eliminat în minutul 34 pentru două cartonașe galbene.

De menționat că Silvio Vella, selecționerul Maltei U21, a schimbat radical lotul pentru meciul de la Giurgiu, iar misiunea „tricolorilor” s-a ușurat simțitor. Au fost 11 jucători noi aduși față de meciul cu Danemarca, pierdut greu de maltezi, 1-3, care au condus cu 1-0 până în minutul 68.

Alexandru Mățan a deschis scorul în minutul 17, Denis Man a majorat diferența de pe tabela de marcat în minutul 27, iar apoi a pasat decisiv pentru George Ganea, care marcat pentru 3-0 (36). În minuutl 40, Ștefan Vlădoiu f ost faultat în suprafața de pedeapsă, iar Man a transformat lovitura de la 11 m.

La cinci minute de la reluare, Elouni a înscris după o greșeală de marcaj a lui Chindriș.

România U21: Aioani – Vlădoiu, Drăgușin, Băluță, Haruț – Olaru (77, Moruțan), M. Marin, Ciobanu (81, Itu) – Man (60, Drăguș), Ganea (46, Chindriș), Mățan (60, Petrila).

Malta U21: C. Formosa – Gauci (72, Vella), O. Spiteri (46, Farrugia), Camilleri, Borg – Scicluna (61, Sammit), M.Spiteri, Attard (46, Fenech), McKay (80, Ghio) – Friggieri, Elouni.

Arbitru: Visar Kastrati – Besnik Morina, Imran Kabashi (toți din Kosovo).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.