Liga 2: Fotbal Comuna Recea o încurcă pe FCU

0
341
FOTO: CAPTURA DIGISPORT

Fotbal Comuna Recea a mai produs o surpriză în Liga 2. După Rapid, nici FCU Craiova nu a reușit să câștige pe terenul echipei din Maramureș.

FOTO: CAPTURA DIGISPORT

S-a terminat 3-3, după un meci cu răsturnări de situație și ocazii clare pe finalul partidei.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a deschis scorul în minutul 26, Claudiu Bălan a transformat o lovitură de la 11 m, iar gazdele au restabilit egalitatea în al treilea minut de prelungire din prima repriză, Coman l-a învins pe Popa cu o lovitură de cap.

Gazdele au trecut în avantaj imediat după pauză, Arsene Luboya a rămas singur în careu și a înscris cu un șut pe joc. Anghelina a egalat dintr-o lovitură liberă de la 23 m (58), iar Valentin Munteanu a făcut 3-2 pentru FCU în minutul 66. Recea nu a capotat și a egalat la doar trei minute după golul trei al craiovenilor, Romario Rus a reluat în plasă mingea plasată de Micaș din lovitură liberă.

Ambele echipe au avut șansa victoriei, însă Micaș și Gugu au ratat ocazii imense.

Fotbal Comuna Recea: Bota (c) – Jucan (Văsălie, 68′), Bakmaz, Oiță, R. Ispas – Szecui, Micaș – Luboya, R. Rus (Fl. Cordoș, 86′), Mărieș (Potcoavă, 68′) – M. Coman.
Antrenor: Nicolae Constantin.

FCU Craiova 1948 : Popa – R. Negru, Diakite, Gugu (c), Huyghebaert (Gîț, 46′) – Dr. Albu, Paramatti (Anghelina, 53′), Baeten – Ciolacu (Raicea, 53′), Cl. Bălan, V.Munteanu (Cacheiro, 70′)
Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.