Universitatea Craiova joacă luni seara, de la ora 21.00, meciul cu Viitorul Constanța, contând pentru runda a treia din Liga 1.

Cristiano Bergodi, antrenorul oltenilor, a prefațat meciul de la Ovidiu, în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul Universității a subliniat că îi așteaptă un meci extrem de dificil, dar își dorește toate cele trei puncte cu echipa dobrogeană.

Italianul își mai dorește jucători pentru îndeplinirea obiectivului.

“E un meci foarte important, după o pauză de campionat. Normal că va fi un meci dificil, vrem să câștigăm aceste trei puncte. Întâlnim o echipă care nu trece printr-o perioadă foarte bună, au schimbat antrenorul, nu mai este Gică.

„Am lucrat la toate aspectele, mai ales din punct de vedere mental. Jucătorii s-au pregătit bine. Nu se poate spune că există un motiv principal pentru accidentări. Este o perioadă de acumulare.”

„Ne-a prins bine pauză. Am putut să reglăm niște lucruri. În acest moment, nu pot să vorbesc de obiective. Pe anumite compartimente, nu sunt mulți jucători, nu e dublaj. Vom vedea când situația va fi mai clară. Ne trebuie jucători”, a spus Cristiano Bergodi la conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.