Fotbal | Ligue 1: Niko Kovač a debutat cu un rezultat de egalitate pe banca lui AS Monaco

0
223
AS Monaco - Reims 2-2 | foto: AS Monaco Twitter

La debutul lui Niko Kovač pe banca tehnică a formației AS Monaco, Reims a condus cu scorul de 2-0 în minutul 21, duminică, într-un meci disputat pe  Stade Louis II, în prima etapă din Franța, dar meciul s-a încheiat la egaliate, 2-2.

AS Monaco – Reims 2-2 | foto: AS Monaco Twitter

Dia a deschis scorul în minutul 5, iar El Bilal Toure a dublat avantajul oaspeților, după o fază în care gazdele au solicitat o lovitură de la 11 m, pentru un presupus henț al unui jucător al lui Reims.

În finalul primei reprize, Axel Disasi, fostul jucător al oaspeților, a redus din diferență cu o lovitură de cap (45+3). Egalitatea s-a restabilit la 10 minute de la reluare, Benoit Badiashile a înscris cu un șut din interiorul careului.

AS Monaco: Lecomte – Aguilar, Disasi, Badiashile, Ballo-Touré – Tchouameni, Fofana, Golovin (87, Aholou) – Gelson Martins (81, Geubbles), Ben Yedder, Onyekuru (46, Diop). Antrenor: Niko Kovac.

Stade de Reims : Rajkovic – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Munetsi, Kutesa (56, Berisha), Chavalerin – Cafaro (60, Sierhuis), Touré (60, Zeneli), Dia (78, Cassama). Antrenor: David Guion.

Nîmes a câștigat clar disputa de pe teren propriu cu Brest, scor 4-0. Au marcat pentru echipa pregătită de Bernard Blaquart, Denkey 8, Meling 31, Philippoteaux 69 și Kone 84.

Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, Brendan Chardonnet a primit cartonaș roșu, după ce în primă fază îl văzuse pe cel galben.

FOTO: Nîmes Olympique

Lorient a revenit cu victorie în  Ligue 1. Echipa lui Christophe Pelisser a învins pe Strasbourg cu scorul de 3-1.

FOTO: Strasbourg Twitter

Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Chahiri, în minutul 30. Wissa a egalat în minutul 51, iar austriacul Adrian Grbic a transformat în minutul 60 o lovitură de la 11 m. Yves Hamel  a stabilit scorul final cu trei minute înainte de final.

În ultimul meci al zilei, OGC Nice s-a impus în fața nou-promovatei Lens, cu scorul de 2-1.

FOTO: OGC NICE TWITTER

Golurile gazdelor au fost marcate de Gouiri din minutele 23 și 73. Oaspeții au punctat primii, congolezu Gael Kakuta a deschis scorul în minutul 11.

3 meciuri din prima etapă au fost amânate. 

Meciul Marseille – Saint-Etienne era programat să deschidă vineri noul sezon din Ligue 1. Patru cazuri de coronavirus la OM au făcut ca partida să fie reprogramată pentru data de 17 septembrie.

Reprogarmate au fost și meciurile celor de la PSG și Lyon, angrenate în fazele finale din UEFA Champions League. PSG – Metz se va disputa pe 16 septembrie, de la ora 22.00, în timp ce jocul dintre Montpellier și Lyon să aibă loc o zi mai devreme, marți – 15 septembrie, tot de la ora 22.00.

LIGUE 1 – ETAPA 1

VINERI, 21 AUGUST
Bordeaux – Nantes 0-0

SÂMBĂTĂ, 22 AUGUST
Dijon – Angers 0-1
Lille – Rennes 1-1

DUMINICĂ. 23 AUGUST
Monaco – Reims 2-2
Lorient – Strasbourg 3-1
Nîmes – Brest 4-0
Nice – Lens

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.