Universitatea Craiova a pierdut finala pentru titlul, iar CFR câștigă pentru a treia oraă consecutiv campionatul României. A fost 3-1 pentru ardeleni la capătul unei partide în care trupa lui Bergodi a contat foarte puțin.

Dan Nistor a deschis scorul cu un șut de excepție din afara careului (10), iar Mihăilă a reluat puțin peste centrarea lui Vlădoiu. CFR a ieșit la atac și a restabilit egalitatea prin Vinicius, care a reluat cu capul, de lângă Acka, după un corner executat de Deac (36).

Nistor a fost aproape de a readuce pe alb-albaștrii în avantaj, însă cursa acestuia de pe partea stângă a fost finalizată cu un șut puțin pe lângă poarta lui Arlauskis. Și clujenii puteau marca în finalul primei reprize, dar Pigliacelli a respins șutul lui Omrani.

Ardelenii au dominat partea a doua a jocului și au trecut în avnatj în minutul 56. Boli a profitat de eroarea fundașilor oltenilor, Vlădoiu și Cosic și a înscris cu capul. Alb-albaștrii nu au arătat nimic, iar CFR a făcut 3-1 după ce Deac a transformat o lovitură de la 11 m.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (75, Ivanov), Cicâldău – Bărbuţ (59, Ivan), Koljic, Mihăilă (75, Baiaram). Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu (65, Hoban), Bordeianu (85, L.Aurelio), Deac – Omrani (85, Pereira), Rondon (65, Costache), Joca (8, Chipciu). Antrenor: Dan Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.