Echipa de volei feminin SCMU Craiova continuă seria de prelungire a contractelor a mai multor jucătoare care au evoluat în sezonul precedent.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Ștefania Șuțan este ultima care a semnat un nou angajament cu gruparea din Bănie. A venit la echipa pregătită de Lucian Zlotea de la FC Argeș.

„Domnul antrenor mi-a propus să continuăm colaborarea, ceea ce mi-a dat încredere că acest proiect este bazat pe continuitate și că se pune preț pe jucătoarele tinere. Știu că se depun toate eforturile pentru a se creiona un grup tânăr de perspectivă, și mă bucur că mi s-a oferit șansa să fac parte din acest proiect. Tot ce pot spune după sezonul petrecut în Bănie este că avem un colectiv frumos care își dorește să crească de la meci la meci, adică o atmosferă bună și de competivitate. Îmi doresc pentru acest an o evoluție personală la un nivel mai înalt, prin care să ajut echipa să obțină rezultatele pe care ni le dorim cu toții. Simt că am toată susținerea pentru această reușită. Aspirăm către și mai multe realizări pentru voleiul craiovean, aici fiind vorba, dacă se poate, și de promovarea în primul eșalon voleibalistic”, a spus Șuțan.

Ramona Marciu, Bianca Chifu, Alexandra Brabete, Mihaela Truță și Anca Mănuc sunt celelalte jucătoare care au semnat prelungrea contractelor cu SCMU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.