Volei: Ramona Marciu va juca și sezonul viitor la SCMU Craiova

0
254

Sport Club Municipal (SCM) Craiova a anunțat astăzi faptul că voleibalista Ramona Marciu va juca și în sezonul viitor la echipa feminină de volei a clubului din Bănie.

„Am venit anul trecut cu inima deschisă, mi-a plăcut proiectul pe care mi l-a propus SCM Craiova, și am decis să continui aici și anul acesta, să îmi aduc aportul în construcția acestui proiect. Pentru mine Craiova înseamnă acasă și vreau să ajut această echipă să redevină ceea ce a fost”, a declarat Ramona Marciu pentru site-ul clubului SCM Craiova.

La rândul său, antrenorul formației craiovene, Lucian Zlotea, a spus: „Ne dorim continuarea proiectului din anii trecuți. În fiecare an am adus un plus de valoare și astfel au apărut și rezultatele. Prin sprijinul Primăriei și al clubului, și încrederea acordată, ne dorim să facem încă un pas. Prima etapă era confirmarea jucătoarelor pe care le avem deja la echipă și pe care ne putem baza că pot aduce un plus acestui proiect. Un exemplu important zic eu este Ramona, și îi mulțumesc personal pentru încrederea pe care ne-o acordă. În altă ordine de idei, suntem în discuții cu mai multe jucătoare de valoare, care au avut tangențe cu loturile naționale, sau de mare perspectivă, inclusiv cu jucătoare tinere din Divizia A1, care poate nu au prins multe minute la nivelul acela și ar avea nevoie de jocuri. Sperăm să reușim să întărim echipa anul acesta și să reușim să convingem câteva jucătoare de valoare să se alăture proiectului nostru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.