Liga 1: Mural cu Sorin Cârțu, în centrul Craiovei

0
537

După ce suporterii au realizat un mural pentru Ilie Balaci pe peretele unui bloc de pe Calea Unirii, vis-a-vis de Muzeul de Artă din Craiova, a venit rândul unei alte legende a Universității Craiova să fie imortalizată.

La inițiativa suporterilor olteni, care vor ca toți jucătorii Craiovei Maxima să apară pe zidurile clădirilor din Bănie, Lucian Ghițulescu, profesor la Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova a realizat chipul lui Sorin Cârțu în părculețul din spatele Teatrului Național din Cetatea Băniei.

„E o inițiativă de remarcat și entuziasmantă pentru noi, cei care suntem în viață. Îmi pare rău că Ilie nu a putut să se bucure de pictura cu el. Înseamnă că ceea ce am realizat cu „Craiova – Maxima” a fost de mare impact, lumea încă trăiește cu amintirea noastră. Cred că și colegii mei din perioada „Maxima” ar merita, sper să li se ofere această posibilitate. Pictura este după acea fotografie de pe cardul Panini. Eu cred că este o postură bună asta în care m-a prins. Merită elogiată de toată lumea această lucrare și apreciată de tot orașul. Suntem onorați de ceea ce au făcut. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce am realizat în viața asta”, a declarat președintele Universității Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.