Fotbal extern: Campionatul Cehiei se reia pe 23 mai. Meciurile se văd pe canalele Look

0
272

Campionatul ceh de fotbal, suspendat de la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 23 mai, anunţat Liga de fotbal din această ţară.

Internaţionalii români sunt gata să ofere din nou spectacol pentru iubitorii fotbalului. Primul care reintră pe teren va fi Alexandru Băluţă, care evoluează la Slovan Liberec. Echipa sa va juca la data de 23 mai contra celor de la FK Teplice, o restanţă de acum câteva luni.

Prima etapă întreagă din Fortuna Liga va avea loc miercuri, 27 mai, în direct pe canalele Look. Tot atunci vor intra pe teren românii care evoluează în liga condusă de Sparta Praga, care are un avans de 8 puncte în faţa Viktoriei Plzen, ocupanta locului secund. Podiumul este completat de revelaţia FK Jablonec.

Florin Niţă(Sparta Praga) are derby cu Viktoria Plzen pe teren propriu. Orice pas greşit pentru echipa portarului ar însemna ratarea cupelor europene, Sparta are un sezon modest şi ocupă doar locul 9 în clasament.

Nicuşor Stanciu evoluează pentru liderul Slavia Praga. Primul meci post-pandemie va fi în deplasare la Mlada Boleslav, ocupanta locului 5. Internaţionalul român este în tratative avansate cu cei de la CFR Cluj, dar deocamdată va rămâne în Cehia, cel puţin până la finele campionatului.

Băluţă va juca în 27 a doua partidă post-pandemie. Împrumutat de Slavia la Slovan, mijlocaşul ofensiv se va duela cu Ceske Budejovice, ocupanta locului 8.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.