Fotbal extern: La începutul lunii iunie se reia și fotbalul în Austria

0
238

Campionatul de fotbal al Austriei, suspendat la jumătatea lunii martie din cauza măsurilor de izolare impuse pentru stoparea pandemiei de coronavirus, va putea fi reluat la începutul lunii iunie, cu porţile închise, au anunţat marţi conducătorii Bundesligii austriece.

„Conform calendarului, dacă antrenamentele complete vor începe pe 15 mai, bănuiesc că putem relua campionatul în prima săptămână a lunii iunie”, a declarat directorul executiv al Ligii austriece, Christian Ebenbauer, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi la Viena.

Cluburile din prima divizie austriacă îşi vor relua vineri pregătirile în formulă completă, după ce s-au antrenat de la jumătatea lunii aprilie în efectiv redus.

„Data precisă a reluării campionatului va fi cunoscută în următoarele zile, programul meciurilor urmând să fie discutat probabil în cursul unei reuniuni programate miercuri”, a mai spus Ebenbauer.

Cu zece etape înainte de finalul primei ligi austriece, lider este LASK Linz, cu un avans de trei puncte faţă de RB Salzburg, iar Rapid Viena completează podiumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.