Liga 1: Cristiano Bergodi: „Lotul este bun şi eşti obligat să gândeşti pozitiv”

0
307

Cristiano Bergodi a semnat cu Universitatea Craiova un contract până în vara anului 2021 și a fost prezentat pe pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Italianul a spus că își dorește să aducă titlul pe „Oblemenco”. Acesta mai are de așteptat până să poată ține primele antrenamente la noua lui echipă. Vine peste câteva zile la Craiova, dar va fi băgat în carantină.

Tehnicianul a vorbit şi despre predecesorul său, Corneliu Papură,  despre care a spus că a făcut o treabă foarte bună şi că va încerca să-i ducă munca mai departe.

„Se poate lupta pentru titlu. Mai sunt 8 meciuri şi trebuie să dăm 100% pentru a reduce distanţa faţă de CFR. Sunt meciuri importante, dificile, dar Craiova are şanse la titlu. Eu am jucat 2-3 meciuri contra Craiovei pe vremea când o antrenam pe Voluntari. La ultimul meci, pe Ion Oblemenco, am jucat foarte bine şi nu trebuia să pierdem. Cunosc bine jucătorii, îi ştiu foarte bine şi pe cei transferaţi recent, în iarnă pe Dan Nistor, pe Cosic l-am avut la Pescara, în Serie A. Lotul este bun şi eşti obligat să gândeşti pozitiv.”

„Papură a făcut o treabă foarte bună şi încercăm să continuăm şi noi această treabă bună. Nu mă aşteptam să revin atât de repede în Liga 1, trebuie să recunosc asta. Pe undeva mă consider pe jumătate român, pentru mine România este a doua casă. Am avut şansa să antrenez în acest campionat bun şi să cresc”, a spus Cristiano Bergodi, în intervenția avută cu ofițerul de presă al Craiovei.

Bergodi a vorbit și despre atmosfera de pe stadionul „Ion Oblemenco” și a rostit doar cuvinte frumoase la adresa suporterilor olteni.

„Pentru fiecare jucător, antrenor, când joacă cu Craiova e foarte important. Suporterii au împins mereu jucătorii din spate. Suporterii sunt şi exigenţi, e normal, te pot şi critica.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.