FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Fostul mijlocaș al Universității Craiova, bulgarul Hristo Zlatinski, a declarat a emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, că și-ar fi dorit să îşi încheie cariera în Bănie, dar a fost nevoit să plece din cauza italianului Devis Mangia.

Aflat în izolare la Sofia, Zlatinski a spus că sulfetul i-a rămas la Craiova și la suporterii din Bănie. Fost căpitan al oltenilor, fostul internațional bulgar regretă  și acum plecarea la FCSB, mai ales că s-a simţit apreciat şi respectat la Craiova.

“Nu a fost decizia mea să plec de la Craiova, am iubit foarte mult echipa, am fost forţat să plec. De la antrenorul Mangia a plecat totul, m-a trimis la echipa a doua. La 35 de ani e greu pentru un fost căpitan să treacă la echipa a doua, după ce luasem un trofeu. Visul meu a fost să-mi închei cariera la Craiova, chiar mi-aş dori să revin acolo, Doamne, ajută!

Am avut oferte de la Iaşi, Dinamo, Voluntari şi FCSB atunci şi am ales cea mai bună soluţie să plec la FCSB. Mi-a părut rău apoi, mai ales că nu mi-am dorit niciodată să plec la o altă echipă din România. Nici măcar nu mi-am luat la revedere de la colegi, mi-a fost foarte greu, nu am meritat asta, la ce am trăit în cei 3 ani acolo.

Ştiu că nu sunt pentru Craiova ce au fost Balaci, Cârţu, Craioveanu sau Săndoi, dar m-am ataşat de echipă şi mi-a fost foarte greu să plec. Repet, eu nu mă simt oltean, eu chiar sunt oltean! M-am simţit foarte iubit, foarte respectat şi eu am dat totul pentru Craiova”, a declarat Zlatinski la Oltenia TV, prin Skype.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.