Liga 1: Mihai Rotaru: „I-am recomandat o carte lui Corneliu Papură, „Puterea obișnuinței”

0
458

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit cu Horia Ivanovici despre perioada care va urma după criza prilejuită de pandemia de CODIV 19, despre transferuri și suma importantă pe care oltenii urmează să o încaseze.

Acesta a vorbit despre condițiile pe care le-a pus jucătorilor echipei și a ținut să precizeze că fotbaliștii care nu vor respecta regulile vor intra în șomaj tehnic direct.

„Dacă stăm o lună și săptămână, avem nevoie de șase săptămâni ca jucătorii să-și intre în ritm. Cine nu își face programul și nu trimite video și nu e monitorizat, nu primește salariu, intră în șomaj tehnic. Adio salariu! Dar nu cred să se întâmple asta… Eu zic că avem jucători buni care respectă tot ce le-am trasat”

Șeful oltenilor are încredere în Corneliu Papură, dar i-a recomandat o carte pentru a reuși să învingă și pe FCSB.

„I-am recomandat o carte lui Corneliu Papură, „Puterea obișnuinței”, de la pagina 93 începe acțiunea, iar în momentul în care vom începe și noi să batem FCSB-ul îi vom bate 30 de ani de acum înainte! În carte e vorba de o echipă din fotbalul american care avea aceeași problemă ca noi. Nu bătuseră adversarul istoric de 30 de ani și de fiecare dată când se apropiau de finala Super Bowl-ului nu intrau în finală, chit că aveau o echipă cu jucători foarte buni. Staff-ul nostru tehnic a făcut o analiză și a văzut că, în 70% din meciurile cu FCSB, golurile lor sunt venite în urma unor greșeli personale majore, nimic altceva”, a dezvăluit Rotaru.

În ceea ce privește transferurile, Mihai Rotaru a spus: „Staff-ul analizează jucători pe care să-i luăm și să ne întărim. Evident nu acum, dar ne facem și noi strategiile pentru la vară. Vrem să ne întărim, viața merge înainte. Avem undeva la 400.000 de euro în cont, iar de încasat undeva pe la 5.000.000 de euro doar din transferuri. Mai trebuia să primim o tranșă din drepturile TV, trebuia să luăm 350.000, dar ni s-a transmis că nu se plătește până nu se reia campionatul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.