Liga 1: Jucătorii Universității Craiova sunt monitorizați de la distanță. Ce a spus Cornel Blejan, preparatorul fizic al juvețior

0
249

În cadrul emisiunii Fotbal Plus de la Oltenia TV, Cornel Blejan, preparatorul fizic al Universitității Craiova, a vorbit despre perioada de pregătiă impusă jucătorilor în această perioadă în care toate competițiile sunt suspendate din cauza Coronaviruslui.

„Jucătorii au obligaţia să ne trimită în fiecare zi ce lucrează. Ei sunt profesionişti şi îmi trimit filmuleţele, nu pentru a-i verifica, ci pentru a-i corecta. Forţa şi stimularea cardio-vasculară sunt principalele obiective. Noi avem un program macro, pe primele 4 săptămâni, cu 4 cicluri săptămânale. Dacă intrăm în a cincia săptămână de izolare vom face antrenamente live. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Dacă ar fi 2 luni de pauză, avem nevoie de cel puţin 5 săptămâni de pregătire pentru sezon, 6 ar fi ideal. Este un risc enorm de a te accidenta dacă nu faci această pregătire”, a spus Blejan la Oltenia TV.

Reamintim că Liga 1 s-a întrerupt după etapa a doua din play-off / play-out, la începutul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.