Liga 1: Alexandru Mateiu: „ Abia aştept să primesc telefonul să vin la Craiova şi să începem pregătirea”

0
326
Alexandru Mateiu | FOTO: Ionuț Greere
Alexandru Mateiu | FOTO: Ionuț Greere

Alexandru Mateiu a declarat în cadrul unei interveții la emisiunea Fotbal Plus de la Oltenia TV că nu mai suportă izolarea și își dorește reluarea antrenamentelor și a campionatului.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani își ocupă timpul cu diverse activităţi în casă, inclusiv cu pregătirea fizică impusă de club. Acesta a vorbit și despre șansele la titlu ale Universități Craiova.

„Sunt la Braşov, stau în casă. Sunt la 3 blocuri de Dimitrov, fostul meu coleg, prietenul meu, care a rămas în România, dar nu ne putem vedea. Abia aştept să primesc telefonul să vin la Craiova şi să începem pregătirea, nu mai suport să stau în casă, nici părinţii nu pot să-i văd, sunt terminat, la 4 zile mai fac cumpărături. Fac mişcare în casă, sunt chiar mai slab cu 1 kilogram şi jumătate, respect programul de pregătire, este spre binele meu. Îmi ocup timpul cu filme, jocuri, joc football-manager, am câştigat campionatul cu Craiova.”

„Îmi doresc să se reia cât mai repede campionatul, fiindcă avem şanse să-l câştigăm, suntem doar la 4 puncte de CFR şi mai avem 2 meciuri cu ei. Suntem cea mai bună echipă din Liga I, jucăm cel mai bine, am arătat asta, în afara ultimului meci, cu FCSB, când a fost o greşeală, o întâmplare. Nu e o problemă să jucăm la 3 zile, numai să se reia o dată campionatul şi să jucăm fotbal”, a spus Mateiu.

Alexandru Mateiu a fost devastat de decesul lui Martin Tudor: „Nici acum nu-mi vine să cred, e un dezastru, îmi pare extrem de rău, nici nu-mi vine să mai deschid telefonul, că văd ştiri despre moartea lui. La 43 de ani să mori aşa…nu e posibil. Tot timpul râdea, era calm, un om deosebit, foarte bun.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.