Liga 1: Ivan Martic neagă rezlilierea contractului cu Craiova și trecerea la CFR Cluj

0
455

În weekendul trecut a circulat informația potrivit căreia fundașul croat Ivan Martic ar fi reziliat contractul cu Universitatea Craiova, iar conform unor zvonuri s-ar fi înțeles cu campioana CFR Cluj.

Jucătorul elvețian de origine croată a negat astăzi informația printro postare pe pagina de facebook.

„Bună ziua, dragi prieteni! În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:

Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.

Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.

Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova. Da, este adevărat că-mi expiră contractul în această vară, însă nu am luat până în acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea.

M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.