Handbal (M): UCB Tg. Jiu – U Craiova 31-35. Gazdele au condus la pauză cu 19-12 !

0
360
FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN
echipa de handbal masculin CSU Craiova © FOTO: Ionuț Greere | SPORTUL DOLJEAN

Echipa de handbal masculin Universitatea Craiova a revenit de la 12-19 la pauză, câștigând partida de la Tg.Jiu, 35-31, cu UCB din localitate. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 21 din Seria D a Diviziei A.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiţă – Luntraru 12, Țiu 7, Ianăși 7,  Iovănescu 4,  Rușeanu 2, Neacşu 2, Drugă 1, Coadălată, Budoiu, Bouroș,  Pătru, A.Păun. Antrenor: Cătălin Popescu.

„A fost un meci foarte disputat, aşa cum ne aşteptam. Am făcut o primă repriză foarte slabă, atât pe atac, cât şi pe apărare. Au fost şapte goluri la pauza mare. Am început la fel de slab şi repriza a doua, s-au distanţat ei la nouă goluri, după care băieţii s-au trezit şi au început să joace ce trebuia. Am luat-o pas cu pas şi am recuperat până în minutul 55, când am venit la un singur gol. Apoi, pe final, am jucat cu cap şi am trecut peste presiunea pusă de public şi greşelile de arbitraj. Este o victorie extrem de importantă în economia clasamentului şi în lupta pentru locul doi”, a declarat Cătălin Popescu, antrenorul alb-albaștrilor.

Craiovenii se mențin în lupta pentru locul 2, iar în runda următoare se deplasează la Timișoara pentru meciul cu CNOPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.