Dan Nistor a oferit primele declarații din postură de jucător al Universității Craiova. Fostul căpitan al lui Dinamo a prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

„Mă bucur că sunt aici, mă bucur foarte mult că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine. Fanii olteni mă vor iubi, le promit asta solemn. Eu cred că e o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova”, a spus Nistor.

Mijlocașul a aflat și ce poreclă a primit jucătorul din partea fanilor olteni: „Ceapă”.

„Am primit deja o poreclă, da? Ceapă ? E foarte bună ! Eu sper ca de la primul meci tot stadionul să strige „Ceapă, Ceapă !”. Mă dau și pe ceapă, și pe praz și pe șuncă, pe tot”, a replicat, zâmbind, Nistor.

Noul jucător al Universității Craiova a declarat că Dinamo va rămâne în inima lui, dar a dezvăluit că în perioada când evolua la Pandurii Tg.Jiu cânta imnul Universității în autocar.

„V-am mai zis că Dinamo va rămâne în sufletul meu toată viața. Nu regret nicio decizie de-a mea. Nici atunci când m-am certat cu acel fan, după meciul cu Sepsi, niciuna. Mai cântam imnul Universității când eram în autocarul Pandurilor, e adevărat. Sper să nu dezamăgesc aici, pentru că oamenii de aici au foarte mare încredere. Cred că pot face performanță cu Universitatea Craiova. Mai avem 4 meciuri foarte importante, iar în play-off vom vedea cine se va califica.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.