Liga 1: Victor Pițurcă a prefațat meciul cu FCSB

0
312

Victor Pițurcă a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul cu FCSB, programat duminică, pe Arena Națională, în ultimul meci al anului din 2019.

Tehnicianul oltenilor se așteaptă la un meci spectaculos, deoarece se întâlnesc două echipe care joacă ofensiv, care se luptă pentru titlu şi care sunt apropiate valoric. Pițurcă își dorește cele trei puncte puse în joc și a declarat că echipa sa nu vine să se apere în meciul de la Bucureşti.

„Este ultimul joc din acest sezon şi sigur că ne dorim victoria, la fel şi FCSB. Sper să fie un spectacol reuşit şi Universitatea Craiova să învingă. Nu există diferenţă de valoare, din punctul meu de vedere. Ei au parcă în atac mai multă coerenţă, reuşesc să marcheze goluri, dar şi noi când suntem motivaţi şi în zi bună putem să înscriem. Nici nu ştiam că au trecut 30 de ani de la ultima victorie de pe terenul lor. Dacă am câştiga, dat fiind faptul că vin şi sărbătorile, am face suporterii noştri foarte fericiţi. E un joc ca oricare altul, dar cu o contracandidată la locul întâi. Noi nu ne-am pierdut speranţa de a lupta pentru titlu şi contează foarte mult punctele puse în joc.

Este o rivalitate pentru toată lumea. Nu va fi mai uşor decât cu celelalte echipe, pentru că FCSB nu a mai pierdut în ultimul timp. E pe o pantă ascendentă şi nu va fi simplu. Dar e o echipă care joacă fotbal, noi la fel, deci vom vedea care se va bucura la sfârşit. Cu 3 puncte din meciul cu FCSB, nu am fi matematic în play-off, dar 99% am fi“, a declarat Pițurcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.