Volei | Challenge Cup: Oltenii sunt pregătiți pentru duelul cu Kladno

0
371

Voleibaliștii de la SCM “U” Craiova vor încerca astăzi să se revanșeze în fața propriilor fani după eșecul de sâmbătă, tot de acasă, cu Unirea Dej, scor 1-3. De această dată, alb-albaștrii vor întâlni, în Sala Polivaletă, de la ora 18:00, formația cehă Kladno Volejbal, în turul 16-imilor Cupei Challenge.

În acest sens, tehnicianul Dănuț Pascu a subliniat faptul că este foarte important ca echipa să obțină astăzi trei puncte, adică să câștige cu 3-0 sau 3-1.
Depinde de noi cum vom aborda aceste meciuri care urmează. Vom juca din trei în trei zile, ne vom deplasa şi la Zalău. Trebuie să ne dozăm foarte bine efortul şi să fim atenţi la refacerea de după meciuri. Kladno este o echipă solidă, de gabarit. Majoritatea trăgătorilor au peste doi metri. La prima vedere, va fi mai greu decât meciul precedent, cu formaţia din Austria. În aceste faze, este foarte important să nu pierzi punct acasă. Obiectivul nostru din primul meci este să câştigăm toate cele trei puncte. Au un mic avantaj, dar se va juca până la ultimul punct”, a afirmat Pascu.

Polonezul Stanislaw Wawrznczyk are avantajul că a evoluat în Cehia și cunoaște destul de bine echipa adversă.
Cunosc mai bine această echipă, pentru că am jucat în liga din Cehia şi pot spune că au o echipă destul de puternică, cu jucători experimentaţi. În sezonul trecut, ei s-au clasat în primele patru, deci joacă un volei bun. Avem o şansă bună de a ne califica în optimile competiţiei, dar trebuie să fim foarte atenţi şi să nu le facem greşeli. Totul depinde de noi. Dacă ne vom afla la cel mai bun nivel al nostru, nu au cum să ne învingă”, a punctat Wawrznczyk.

În final și Răzvan Olteanu s-a arătat optimist că echipa lui se poate impune, dar nu va fi ușor: “Noi ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiţie. Şansele în dubla cu Kladno sunt 50-50. Trebuie să-i studiem, iar după primul meci vom vedea care sunt şansele noastre cu adevărat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.