Liga 1: Tiago și Cicâldău au fost incluși în echipa etapei a 17-a

0
332

Liga Profesionită de Fotbal (LPF) a anunțat pe site-ul oficial echipa etapei a 17-a. Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost selectați de specialiștii LPF pentru a face parte din echipa etapei.

Tiago Ferreira și Alexandru Cicâldău au contribuit din plin la victoria cu 3-0 contra celor de la FC Hermannstadt.

PORTAR
Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 37 de ani / 17 jocuri)
 – A apărat un penalty şi a avut alte patru intervenţii decisive prin care medieşenii au salvat un punct important în lupta pentru un loc în play-off.

FUNDAŞI
Gabriel Tamaş (Astra / 36 de ani / 10 jocuri)
 – A fost fantastic în centrul apărării giurgiuvenilor, unde a câştigat majoritatea duelurilor cu fotbaliştii adverşi. În ciuda vârstei, rămâne unul dintre cei mai buni fundaşi din CASA Liga 1.
Virgil Ghiţă (Viitorul / 21 de ani / 6 jocuri) – A revenit după accidentare şi s-a remarcat cu un gol înscris în poarta adversă. Este unul dintre tinerii din CASA Liga 1 cu potenţial mare de creştere valorică.
Tiago Ferreira (Universitatea Craiova / 26 de ani / 4 jocuri) – Titularizat pentru a treia etapă la rând de către Victor Piţurcă, a făcut un nou meci bun. Pe lângă jocul sigur din defensivă, a urcat în atac la fazele fixe şi a pus probleme adversarilor.

MIJLOCAŞI
Cătălin Itu (CFR Cluj / 20 de ani / 16 jocuri)
 – A profitat din nou de şansa primită din partea antrenorului şi a înscris pentru a treia oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi o pasă decisivă.
Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 30 de ani / 16 jocuri) – Argentinianul ieşenilor a contribuit decisiv la revenirea moldovenilor pe tabelă. Astfel, acesta a marcat un gol, apoi a pasat pentru reuşita lui Cristea.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 15 jocuri) – Arată maturitate în joc. Este un fotbalist cu o viziune excelentă în teren. A înscris al patrulea gol din ediţia curentă, în care a mai izbutit şi trei pase decisive.
Mihai Bordeianu (CFR Cluj / 28 de ani / 7 jocuri) – După o prima repriză cu o evoluţie sub media echipei, în partea secundă a fost jucătorul care a făcut diferenţa. A izbutit o dublă, prima din carieră în CASA Liga 1.

ATACANŢI
Andrei Ciobanu (Viitorul / 21 de ani / 14 jocuri)
 – A oferit trei pase decisive, o performanţă de-a dreptul remarcabilă pentru un jucător de doar 21 de ani.
Constantin Budescu (Astra / 30 de ani / 10 jocuri) – Pasele sale au făcut diferenţa pe teren. În 10 partide jucate în tricoul giurgiuvenilor în ediţia curentă, Budescu a izbutit șase goluri şi patru pase decisive.
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 11 jocuri, FOTO) – A fost pentru a cincea oară în acest sezon declarat cel mai bun jucător de pe teren, asta după ce a marcat de două ori în poarta fostei sale echipe. A ajuns la 59 de reuşite pe prima scenă din România.

ANTRENORUL ETAPEI
Bogdan Andone (Astra / 44 de ani)
 – Instalarea fostului secund din sezonul 2015-2016, când giurgiuvenii au câştigat titlul, se dovedeşte a fi o mutare inspirată făcută de conducătorii Astrei. Acesta a luat 15 puncte din 15 posibile, stabilind şi recordul de victorii consecutive din ediţia 2019-2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.