VIDEO Baschet: Atac dur la adresa arbitrilor înaintea partidei cu U BT Cluj

0
637
FOTO: IONUȚ GREERE

Antrenorul echipei de baschet masculin, Aco Todorov, a adus acuze grave arbitrilor din ultimele partide, înaintea duelului cu U BT Cluj.

„Vreau să vorbesc despre câteva lucruri observate în acest meci cu Clujul. O să întâlnim o echipă care are cel mai mare buget din România în ultimii cinci ani, iar acum au o echipă foarte puternică. Anul trecut am demonstrat că ne luptăm cu orice echipă, dacă avem șanse egale. În primele două jocuri am avut arbitraje corecte. Pe primul l-am câștigat, iar pe al doilea l-am pierdut. După partida de la Timișoara, în meciul de acasă cu Piteștiul, am fost avertizați că arbitrul va fi contra noastră. Managerul nostru l-a sunat pe șeful arbitrilor și i-a spus acest lucru. Am câștigat acel joc, iar apoi a urmat meciul de la Dinamo și a fost ciudat modul în care au fost nominalizați acei arbitri. Au trimis un arbitru din același oraș cu adversarul și nu mai arbitrase de șase, șapte luni. Acel arbitru a dat 14 soluții favorabile pentru Dinamo și cinci pentru noi. Am pierdut jocul la 7 puncte, exact diferența unde s-au făcut greșelile. Am jucat slab la Dinamo, dar puteam câtiga dacă nu eram dezvantajați. Am plecat spre Craiova și i-am spus lui Marius Toma că unul dintre arbitrii cu Cluj va fi același cu Dinamo, adică Grigoraș și așa s-a întâmplat. Aparent, se trimit arbitrii care vor fluiera împotriva noastră”, a dezvăluit Todorov.

Todorov a continuat: „Două dintre adversarele Clujului au ieșit în public și au protestat asupra arbitrajului. Anul trecut șa Pitești am jucat un meci de 44 minute și nu s-a luat nicio măsură.”

„Avem un video cu un jucător care câștigă într-o lună cât câștigă toți sportivii noștri străini și nu avem șanse egale cu el. Când este în atac, regula de trei secunde nu există: stă șase, sau chiar și nouă secunde. Altui sportiv căruia nu i se sancționează simulările”, a mai spus tehnicianul Craiovei.

Partida cu U BT Cluj va avea loc luni, ora 19:00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.