Scrimă: Argint pentru spadasinii de la LPS Craiova la Campionatul Naţional de Speranţe

0
925
FOTO: FRSCRIMA
FOTO: FRSCRIMA

Sala de scrimă ”Ana Pascu” din București găzduiește în perioada 13-16 noiembrie ediția 2019 a Campionatului Naţional de Speranţe – individual şi echipe, atât la masculin cât și la feminin.

Opt echipe s-au duelat pentru medalii în proba de spadă masculin echipe, iar Craiova a fost reprezentată de trei echipe de la LPS „Petrache Trișcu”.

LPS Craiova 1 a jucat finala campionatului, pierdută însă în fața celor de la CSsatu Mare cu scorul de 45-37. Până în finală, echipa formată din Marius Bigea, Cristian Constantinescu, Alexandru Mihart și Cristian Tirei a trecut în primul tur de pe tabloul de 8 de Farul Constanța cu 41-40, iar în semifinale au învins echipa UNEFS București, scor 45-43.

LPS Craiova 2 (Robert Giurcă, Francesco Nițu, Dan Popescu, David Stoica) a pierdut în primul tur la UNEFS București (45-14) și s-a clasat în final pe locul 8.

LPS Craiova 3 (Yannis Boștină, Cristian Corbu, Gabriel Vasilescu, Dragoș Vieru)  a terminat pe locul 6, fiind învinsă în turul 1 din tabloul de opt, scor 45-27 de CS Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.