SCM U Craiova a suferit cel de-al 2-lea eșec stagional, după cel de la Timișoara. Oltenii au pierdut pe terenul lui Dinamo, scor 80-73, într-un meci din carul etapei cu numărul 5 a LNBM – Grupa Valorică A.

Trupa lui Todorov a ajuns la 3-2 la general, în vreme ce dinamoviștii au un activ de 2 victorii și 3 înfrângeri.

Gazdele s-au instalat la conducere din debutul jocului și au încheiat prima secvență a partidei cu 27-12. Avantajul maxim a urcat la 18 lungimi în debutul sfertului 2, însă oltenii au mai redut din ecartul de pe tabela de marcaj. La pauza mare a fost 44-29 în favoarea băieților lui Costescu.

Craiovenii au răspuns cu un parțial de 19-0 în sfertul al treilea, a urmat apoi o serie de greșeli de ambele părți, astfel că în secvența decisivă s-a intrat la egalitate, scor 57-57.

Monyea Pratt a terminat cu 11 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, Tyler Laser a totalizat 18 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Nikolay Stoyanov a adăugat 15 puncte. Dinamo a preluat inițiativa încă din startul sfertului 4 și nu au mai cedat avantajul la ultima sirenă a meciului.

În etapa viitoare Craiova va primi în Bănie vizita celor de la U BT Cluj-Napoca, într-o confruntare programată luni, 18 noiembrie, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.