Volei | Challenge Cup: Voleibaliștii de la SCMU Craiova încep aventura europeană

0
410
FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Echipa masculină de volei SCMU Craiova începe aventura europeană în Austria. Formația pregătită de Dănuț Pascu va evolua marți seara, începând cu ora 20:00 (ora României) pe terenul asutriecilor de la Union Raiffeisen Waldviertel.

Meciul contează pentru manșa întâi a turului 2 din Challenge Cup. Returul se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova, miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00.

După nouă opt scurse din actualul sezon al primei ligi din Austria, Waldviertel ocupă poziția secundă, 20 puncte, 22-7 setaveraj. În lotul formaţiei se află doar doi jucători austrieci, compoența echipei este formată din 3 polonezi, 1 olandez, 1 neamț, 1 brazilian, 1 canadian, 1 ceh și 1 britanic.

De partea cealaltă, gruparea olteană se află pe locul 4 în Divizia A 1, cu 11 puncte acumulate – 12-5 setaveraj.

„Austriecii participă constant în cupele europene, au un sponsor puternic. Campionatul nostru este mai bun decât cel din Austria, ei au terminat pe locul 3 în campioat, noi pe 4, deci cred că avem șanse egale de calificare mai departe”, a declarat Dănuț Pascu.

Partida tur dintre Union Raiffeisen Waldviertel şi SCMU Craiova este programată în Sala Sporturilor din Zwettl și va fi condusă de Milan Todorov (Bulgaria) și Bülent Bozkurt (Turcia).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.