Baschet: Pratt și Troupe vor să răpună Sibiul

0
491

Echipa masculină de baschet SCM Universitatea Craiova va debuta în acest weekend în Liga Naţională de Baschet Masculin. Trupa lui Aco Todorov primește în Bănie vizita vicecampionaei CSU Sibiu. Meciul este programat duminică, de la ora 18.00.

Moneya Pratt va avea un meci special duminică, urmând să întâlnească tocmai fosta sa formație, CSU Sibiu.

„Este o provocare şi o plăcere să joc pentru al treilea an în România. Dorinţa mea este să joc încă o finală de Campionat Naţional, evident, cu Craiova. Aşteptările mele sunt foarte mari în acest sezon. Va fi interesant să debutez împotriva fostei mele echipe şi sper să o fac cat mai bine. Nu pot să spun că a fost un motiv anume pentru care am plecat de la Sibiu, doar relațiile s-au răcit spre finalul contractului”, a spus Moneya Pratt.

Căpitanul Porter Troupe a decis să continue încă un sezon la Craiova. „Aşteptăm cu încredere meciul de duminică seara. După cinci săptămâni de pregătire, sunt sigur că echipa va realiza lucruri foarte bune în acest sezon. Duminică jucăm împotriva unei echipe a Sibiului pe care o cunoaştem foarte bine, care îşi doreşte să câştige campionatul. Duminică putem arăta că avem idealuri pentru acest sezon şi sper să şi reuşim. Și în acest sezon, vreau să jucăm din nou o finală, indiferent că va fi mare su mică”, a afirmat Porter Troupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.