Mariu Toma | FOTO: Ionut Greere

Primul meci pe care baschetbaștii craioveni îl vor disputa în noul sezon din LNBM va fi  practic reeditarea semifinalei Ligii Naționale din sezonul trecut: SCM Universitatea Craiova – CSU Sibiu. Meciul este programat duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Marius Toma, managerul secției de baschet, a prefațat noul sezon al Ligii Naționale de baschet, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am văzut că s-a creat o presiune suplimentară că avem un lot mult mai bun ca anul trecut, dar toate echipele au făcut acest lucru. Anul acesta campionatul va fi extrem de echilibrat, întâlnim mai multe echipe puternice decât anul trecut. Prima dată vor fi 14 finale, pentru a ajunge în Top 6. Va fi extrem de greu să reuşim acest lucru, nu cred că pornim favoriţi nici măcar pe hârtie.”

Managerul secției a dezvăluit un avantaj pe care echipa îl va avea față de celelalte adversare: “Avem o echipă echilibrată. Avem jucători care au evoluat împreună în trecut. Moneya Pratt și Laser au jucat împreună cu Porter Troupe, Gudul a jucat cu Stoyanov în Bulgaria, deci relațiile de joc erau prestabilite înainte ca jucătorii să ajungă la Craiova. Țibîrnă își dorește să explodeze la Craiova, după o perioadă gri la Oradea.. Dragoș Diculescu este în primii doi, trei din țară. Poate fi cel mai interesant lot de până acum de când există această echipă.”

După o perioadă mai lungă în care au lipsit activitățile pentru promovarea echipei de baschet, în curând va reîncepe vizita în licee. “Vom reîncepe să mergem în liceele din Craiova. Copiii trebuie să cunoască acești jucători, care au o carte de vizită impresionantă. Vreau să mergem la mai multe licee din Craiova, să readucem publicul la sală”, a conchis Marius Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.