Victor Pițurcă, managerul general al Universității Craiova, a atins la conferința de presă premergătoare jocului cu Poli Iași și problema gazonului de pe „Ion Oblemenco”.

”Acum probabil avem 99 la sută şanse să se schimbe gazonul. Sunt convins, pentru că toate părţile au căzut de acord. Constructorul, oameni foarte serioşi, care şi-au dat acordul să schimbăm gazonul, aşa că toate şansele ca să-l schimbăm. Dacă se va începe de sâmbătă să se umble la gazon, va fi totul perfect, vom avea un gazon super pentru meciurile care urmează. Vorbeam cu cei din conducere şi le spuneam că faptul că se schimbă gazonul este mai important ca… ziceam noi înaintea meciului cu Viitorul – mai important decât meciul cu Viitorul. Era foarte foarte important să schimbăm acest gazon. Este o reuşită mare. Preţul este unul bun spre foarte bun şi firma respectivă vrea să intre în ţara noastră. Depre gazon hibrid am discutat şi sperăm ca acest gazon să fie pus”

În aceste condiții,meciul cu Politehnica Iași, programat vineri, de la ora 20.30, ar fi ultimul pe gazonul care a dat atâtea bătăi de cap jucătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.