Liga 1: Victor Pițurcă a prefațat meciul cu Poli Iași: „Suntem în fața unui meci important”

0
457

Victor Pițurcă a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa cu Poli Iași în etapa cu numărul 12 din Liga 1.

Tehnicianul oltenilor a declarat că va face schimbări în echipă și a vorbit despre posibilitatea ca echipa să urce pe primul loc în clasament.

„Suntem în fața unui meci important, cu o echipă dificilă. Acest meci e destul de complicat. Am urmărit meciurile Iașiului cu Viitorul și Sepsi, e o echipă periculoasă. Voi face schimbări în echipă, pentru că vreau jucători proaspeți. La noi sunt frâiele, pentru că suntem echipa mai valoroasă și jucăm pe propriul teren.”

„Acum e mai puțin important să fim pe locul 1, ci să intrăm în play-off. E greu să ajungi pe locul 1 și la fel de greu să te menți. Cel mai important e când se dispută ultimul meci din campionat să fii pe locul 1. În rest, ajută la moral, cine nu se simte bine când e cocoțat acolo sus. Normal că băieții își doresc locul 1”, a punctat antrenorul alb-albaștrilor.

Pițurcă a discutat și despre jucătorii indisponibili, dar și despre cei care nu au mai prin echipa.

„Qaka și-a revenit, de 3 zile face antrenament normal. Mățel și-a revenit și el, se pregătește cu Zakaric. Cosic în schimb a avut o entorsă urâtă, sper în perioada în care nu se joacă meciuri oficiale poate să-și facă antrenamentele normal. Bărbuț, Ioniță, Roman își așteaptă rândul. Trebuie să mă convingă că pot juca. La Craiova va fi din ce în ce mai greu să prinzi lotul. Mai ales că vor veni 3-4 jucători de valoare.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.