Universitatea Craiova şi-a prezentat în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FCSB din Liga 1 și ultimele 3 achiziții: Alexandru Măţel, Andrei Ivan şi Uroš Ćosić.

„Sunt foarte fericit că sunt la un club important din România şi sper să luptăm pentru titlu. A fost foarte important şi că a venit Victor Piţurcă, dar când eşti dorit de un club aşa de mare nu mai contează aşa de mult cine este antrenor. Concurenţa cu Martic este benefică echipei”, a spus Mățel, jucător venit la Craiova de la FC Hermannstadt.

Ivan este foarte fericit că a revenit acasă. Acesta a luat numărul 9 de la Carlos Fortes.

„Fericit că m-am întors acasă, am zis mereu că în România voi juca numai la Craiova. Cu FCSB sper să câştigăm, chiar dacă marchez eu sau nu. Toată lumea ştie ce înseamnă un astfel de derby şi ce atmosferă va fi. Sunt bucuros că a venit domnul Piţurcă şi sper să câştigăm trofee. Consider că este un pas înainte pentru mine că m-am întors acasă.”

Ultimul sosit în tabăra alb-albastră este sârbul Uroš Ćosić. A sosit în Bănie de la AEK atena, fosta adversară a Craiovei din UEFA Europa League.

„Sunt bucuros că am ajuns aici, ştiu că este un club important şi vreau să ne îndeplinim obiectivele. A fost un argument în plus venirea lui Victor Piţurcă, fiindcă am auzit lucruri foarte bune despre dânsul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.