Handbal (F): SCM Craiova se impune pe terenul Gloriei Bistrița

0
627
Liga Florilor, etapa 1: Gloria Bistrița - SCM Craiova 22-24 FOTO: Mihai Pintea / Bistrița
Liga Florilor, etapa 1: Gloria Bistrița – SCM Craiova 22-24 FOTO: Mihai Pintea / Bistrița

Debut cu dreptul în noua ediție de campionat pentru echipa de handbal SCM Craiova. Oltencele s-au impus în deplasare, scor 24-22 (11-10), pe terenul formației Gloria Bistrița, duminică dimineața, în prima etapă a Ligii Florilor.

Prima repriză a fost echilibrată, cu amble echipe aflate la conducere. Cea mai mare diferență a fost de două goluri în favoarea gazdelor. Patricia Vizitiu a fost în prim-planul primei reprize, jucătoarea Craiovei a găsit de fiecare dată breșa în apărarea Gloriei.

Fetele lui Bogdan Burcea au controlat în totalitate partea a doua a jocului și au obținut o victorie foarte importantă. Vizitiu a fost vioara întâi și în repriza a doua, Carmen Șlearu s-a evidențiat perfect pe postul de pivot, în absența lui Tătar și Klikovac, iar Ekaterina Dzhukeva a avut câteva intervenții în momentele cheie ale întâlnirii.

De menționat faptul că de la gruparea craioveană au lipsit cinci jucătoare. Cristina Zamfir, Jelena Trifunovic, Timea Tătar, Adina Cace și Bobana Klikovac.

GLORIA BISTRIȚA – SCM CRAIOVA 22-24 (10-11)

BISTRIȚA: De Zeqbi, Nenezic, Inculeț – Ilyina 6, Pristăvița 6, Elisei 3, Vasileuskaya 3, Rațiu 3, Moroianu 1, Todor, Lazăr, Dincă. Antrenor: Horațiu Pașca

CRAIOVA: Dhukeva, Curmenț, Chetraru – Vizitiu 10, Țicu 6, Șelaru 4, Nikolic 2, Khavronina 1, Tudorică 1, Orsivschi, Ion, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.