Astăzi a avut loc prima conferință de presă a echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie s-a reunit aseară.

Căpitanul echipei din sezonul trecut, Porter Troupe s-a arătat încântat că în echipă vor evolua, printre alții, Moneyea Pratt și Tyler Laser: „Am văzut cine face parte din componența echipei, cu mulți jucători buni care au venit aici, inclusiv Tyler și Pratt, și am decis să rămân. Este important că am o relație bună cu antrenorul și eu am încredere în el. Este un profesionist și știe să țină sub control echipa, atât pe mine, cât și pe ceilalţi. Asta este foarte important. Am lăsat o treabă nerezolvată aici în sezonul trecut și cred că în acest sezon putem să facem ceva special.”

La conferința de presă de astăzi au mai participat și patru jucători transferați în această vară de gruparea din Bănie.

“Antrenorul şi-a dorit foarte mult să vin la Craiova şi consider că este o mare oportunitate pentru mine. Avem un lot bun şi sunt convins că fanii ne vor ajuta să ajungem cât mai sus”, a punctat și Moneyea Pratt.

“Mi-a plăcut componenţa echipei şi am mai jucat cu Pratt, acest lucru a contat destul de mult. Antrenorul este foarte serios şi profesionist . Echipa pare una de calitate şi am văzut o echipă învingătoare”, a spus Tyler Laser.

„În sezonul trecut am jucat cele mai multe meciuri împotriva Craiovei şi mi-a plăcut ce am văzut ca adversar. Consider că aici pot să îmi îndeplinesc obiectivele atât pe plan colectiv, cât şi individual. Am ocazia să joc împreună cu mulţi sportivi experimentaţi, de la care am ce să învăţ”, a afirmat Dragoş Diculescu.

„În momentul în care am primit oferta de la Craiova, am considerat că este echipa potrivită unde trebuie să joc. Am vorbit şi cu domnul antrenor şi mi-a spus că are încredere în potenţialul meu. Sunt convins că vom obţine rezultatele dorite. Trebuie să o luăm pas cu pas și să terminăm pe un loc cât mai sus, pentru ca în play-off să disputăm cât mai multe partide acasă. După aceea putem să ne gândim și la o performanță importantă”, a conchis Bogdan Țîrbînă.

SCM U Craiova va începe oficial sezonul competițional 2019/2020 cu meci pe teren propriu în fața lui BC CSU Sibiu, în prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.