Antrenorul principal al echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, Aleksander Todorov, a susținut miercuri, o conferinţă de presă, la care au mai participat o parte a lotului pentru noul sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin.

Tehnicianul macedonean a vorbit în românește, s-a arătat mulțumit de lot și a mai declarat că își dorește ca în noul sezon al LNBM publicul craiovean să vină în număr cât mai mare la sală, iar arbitrajele să fie corecte.

 „Sunt fericit să fiu din nou la Craiova, am început pregătirea cu 12 jucători, toţi au semnat contracte, pe toţi mi i-am dorit şi sunt sigur că avem un grup cu care putem merge mai sus decât sezonul trecut.”

„Ştiu că prima întrebare va fi despre obiectiv. Din octombrie până în ianuarie, scopul va fi să terminăm în primele 6, apoi vrem să obţinem o poziţie cât mai bună pentru play-off, şi în sfârşit, obiectivul final va fi să avem 9 victorii în play-off.”

„Ne trebuie mai mult respect din partea arbitrilor şi cât mai mulţi fani la meciurile de acasă. Ca nume, avem un lot mai valoros decât anul trecut, dar nu joacă numele, trebuie să demonstrăm pe teren. Avem toţi jucătorii pe care i-am dorit, acesta este lotul, sperăm să rămână acelaşi şi să nu se accidenteze jucători, aşa cum a fost anul trecut” a declarat Aco Todorov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.