Călărie: Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie

0
757

Vlad Gruia face parte din componența secției de călărie a clubului CSM Craiova și este unul dintre cei care și-au făcut cunoscut numele la nivel național.

Tânărul călăreț, în vârstă de doar 18 ani, a participat la trei competiții din acest sezon de vară al Campionatului Național de sărituri peste obstacole, iar la fiecare a reușit să urce cel puțin o dată pe podium, în ciuda unei concurențe solide alcătuită din sportivi cu un palmares important și mulți ani de experiență în spate.

Cele mai recente performanțe ale lui Vlad au venit în urma concursului desfășurat la Baza Hipică Equestria din localitatea Snagov, în perioada 8-11 august, unde sportivul nostru a obținut două clasări pe primul loc al podiumului la întrecerea de nivel D. La aceeași competiție, dar cea desfășurată în perioada 21-23 iunie, Vlad s-a clasat pe locul doi tot la categoria D, în ambele concursuri participând împreună cu calul Carland.

A treia întrecere cu succes pentru acesta a avut loc la competiția organizată în Jegalia, în perioada 23-26 mai. Aici, Vlad Gruia a bifat o clasare pe primul loc și pe locul trei în probele de la categoria de nivel C, plus un loc secund la categoria D, avându-l ca partener tot pe Carland. La categoria E, călărețul nostru a concurat împreună cu calul Lacoste și a fost aproape de podium, ocupând locul patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.