Antrenorul formației Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, a declarat la conferința de presă de după meciul pierdut pierdut în Bănie, scor 1-0, că a venit la Craiova cu gândul doar la victorie.

„Consider că am făcut un meci foarte bun, dar la fel ca și în jocul cu Viitorul, rămânem doar cu aprecierile. Mi-aș fi dorit să câștigăm meciul de la Craiova, pentru că eu de fiecare dată pregătesc jocurile doar la victorie. Am pierdut 3 puncte importante, am stat bine în teren, am anihilat jocul Craiovei. A fost o neatenție în debutul părții a doua și am primit acel gol. Am încercat să revenim, ne-am creat ocazii, dar până la urmă, la acest nivel, o ocazie-două face diferența. Păcat că nu am reușit măcar un rezultat de egalitate, era mai echitabil.”

Moldovan a lăudat jocul Craiovei și a ținut să precizeze că le va ține pumnii în meciul cu Honved Budapesta din turul 2 preliminar UEFA Europa League.

„Craiova este o echipă foarte bună, cu o dinamică excelentă de la mijloc în sus. Dacă le dai spații la jucători, aceștia pot dezechilibra în orice moment fiecare apărare. Drept dovadă, golul a fost marcat după o astfel de acțiune. Le țin pumnii în meciul cu Honved, la fel ca și celorlalte echipe românești angrenate în cupele europene.”

Viorel Moldovan a comentat și posibilitatea de a pleca la Dinamo București: „Sunt antrenor sub contract cu Chindia Târgoviște. Atât și nimic mai mult. Nu vreau să mai dezvolt acest subiect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.