Liga 1: Marcel Popescu: ” Vor mai veni doi jucători”

0
1392
Marcel Popescu, președinte Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea
Marcel Popescu, manager Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Universitatea Craiova a intrat în linie dreaptă spre noul sezon competițional. Până la prima etapă din campionat, oltenii debutează joi în Europa League împotriva azerilor de la Sabail Baku.

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre startul aglomerat de sezon și a anunțat încă două transferuri la Craiova.

„Am intrat în săptămâna cea mai importantă din noul sezon competițional. Debutul nostru va fi făcut în Ajerbaijan, în primul tur preliminar Europa League, iar apoi urmează prima etapă din campionat. Acest sezon începe cu 10 meciuri, care se vor desfășura de la jumătatea lui Iulie până la sfărsitul lui August. Va fi o perioadă complicată, o perioadă în care rezervele de energie trebuie conservate cât mai mult, iar deplasările lungi trebuie făcute cât mai rapid”, a declarat Marcel Popescu.

„Obiectivul principal al Universității Craiova este marea performanță, iar această mare performanță include câștigarea Cupei și a Campionatului. Dar, nu concurăm singuri, sunt o serie de factori care țin de aceste lucruri. Începem pe două fronturi, din septembrie va apărea și al treilea front, Cupa României. Dorim să ne autodepășim atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Vor urma încă două transferuri, un fundaș central și un mijlocaș central. Vrem să creștem calitatea lotului, asa că, din turul doi Europa League, lista de jucători poate să se mărească cu încă două nume importante”, a adăugat managerul general al Universității Craiova.

Partida Sabail Baku – Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.