Volei | Echipa Națională: România începe aventura în Silver League. Trei jucători de la SCMU Craiova sunt convocați pentru această competiție

0
583
Echipa națională de volei masculin a României / FOTO: Ionuț Greere
Echipa națională de volei masculin a României / FOTO: Ionuț Greere

După un an de absență, naționala masculină de volei a României revine în Liga Europeană. Tricolorii vor juca în divizia secundă a competiției – Silver League. Meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Alexandria.

Echipa națională va juca în grupa B, alături de Danemarca, Azerbaidjan și Georgia. În cealaltă grupă vor juca Grecia, Austria, Ungaria și Bosnia & Herțegovina.

România debutează în deplasare, sâmbătă – 25 mai, la Baku, împotriva selecționatei Azerbaidjanului. Primul meci pe teren propriu se va disputa pe 29 mai, de la ora 17.00.

Dănuț Pascu a selecționat pentru Silver League și 3 jucători care au câștigat medalia de bronz cu SCMU Craiova: Laurențiu Lică, Bogdan Ene și Răzvan Olteanu.

PROGRAMUL ROMÂNIEI LA SILVER LEAGUE

25 mai, ora 15.00 –  Azerbaidjan – ROMÂNIA
29 mai, ora 17.00 –  ROMÂNIA – Danemarca (Sala Polivalentă – Alexandria)
01 iunie, ora 17.00 – ROMÂNIA – Georgia (Sala Polivalentă – Alexandria)
08 iunie, ora 19.30 – ROMÂNIA – Azerbaidjan
12 iunie, ora 19.30 – Danemarca – ROMÂNIA
15 iunie, ora 17.00 – Georgia – ROMÂNIA

Se califică în Final 4 echipele clasate pe primul loc și cel mai bun loc 2, precum și gazda turneului final. Învingătoarea din Final 4 se va califica în Golden League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.