Baschet: Începe semifinala Sibiu – Craiova. Jocurile de la Sibiu sunt transmise de DigiSport

0
537
Baschet masculin - SCM U Craiova vs. CSU Sibiu 59-75, LNBM - Top 6, Etapa 9 FOTO: Ionuț Greere
Baschet masculin – SCM U Craiova vs. CSU Sibiu 59-75, LNBM – Top 6, Etapa 9 FOTO: Ionuț Greere

CSU Sibiu și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc în prima semifinală a Ligii Naționale de baschet masculin. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, cu avantajul terenului propriu de partea ardelenilor.

Primul meci al seriei se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45, în Sala Transilvania. A doua partidă se va juca tot pe malul Cibinului (luni, 13 mai – ora 18.15). Ambele partidei vor fi transmise în direct de DigiSport. Meciurile 3 și 4 (dacă va fi nevoie) vor avea loc în Bănie, pe 17 mai, respectiv 19 mai.  În cazul în care va fi egalitate după primele patru meciuri, jocul 5 se va disputa la Sibiu.

CSU Sibiu și SCM Universitatea Craiova s-au întâlnit de șase ori în acest sezon, de două ori în Grupa Valorică A, de două ori în Top 6 și de două ori în sferturile Cupei României. Sibienii au câștigat toate meciurile de acasă, dar și ultima întâlnire disputată în Bănie, cu 75-59. Alb-albaștrii au obținut o victorie în prima întâlnire a sezonului, scor 74-71 și în manșa retur a Cupei României, când elevii lui Aco Todorov au fost aproape să întoarcă un deficit de 15 puncte. Atunci, oltenii s-au impus cu 79-66, după ce au fost pierdut în meciul tur cu scorul de 89-74.

Partida de sâmbătă va fi condusă de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Laurențiu Grigoraş și Sorin Drugău. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Mircea Martiș.

21-11 este scorul confruntărilor directe dintre cele două combatante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.