Porter Troupe, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova și SCM Timișoara se află la egalitate, scor 2-2, după 4 meciuri disputate în primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul decisiv va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Căpitanul echipei craiovene, Porter Troupe, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult să acceadă în semifinale. Baschetbalistul american a punctat că echipa are nevoie de ajutorul publicului și așteaptă cel puțin 2000 de oameni la sală.

„Am luptat tot sezonul pentru a avea meciul 5 acasă, deci o şansă în plus. Trebuie să arătăm că avem caracter, să luptăm şi să dovedim acest lucru şi să învingem. Este foarte important să avem suportul publicului, să avem al ‘şaselea jucător’, să avem 2.000 de spectatori care să ne împingă de la spate în acest meci, în care sunt emoţii şi mulţi nervi. Idealul meu ca sportiv este să câştig fiecare partidă, iar dacă voi mai fi la Craiova în sezonul următor îmi doresc ca obiectiv câştigarea campionatului“, a declarat Porter Troupe, duminică, în cadrul unei conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.