Liga 1: Cornel Papură: „Mi-aș fi dorit să intru și să joc și eu pe asemenea stadion”

0
533
Cornel Papură | FOTO: Ionuț Greere
Cornel Papură | FOTO: Tiberiu Cocora

Cornel Papură a debutat cu victorie pe „Ion Oblemenco” din postura de antrenor al Universității Craiova. Fostul internațional român a fost mulțumit după succesul contra lui Sepsi (1-0) și a declarat că și-ar fi dorit să joace și el pe un astfel de stadion când a fost jucător activ.

„Am dominat în mare parte jocul și consider că meritam această victorie. Ne-am creat câteva ocazii și în prima repriză, iar după gol s-a simțit o ușoară oboseală și am fost destul de lenți pe faza de construcție. Mi se părea neprept să fim egalați la ocazia lui Tandia”, spus tehnicianul oltenilor.

„Am avut emoții la debutul pe Ion Oblemenco și un pic de invidie pe jucătorii mei, pentru că mi-aș fi dorit și eu să pot juca pe un asemenea stadion. Doream să transmit echipei ce înseamnă Craiova.”

Papură a vorbit și despre Carlos Fortes, dar și despre Alexandru Cicâldău, autorul singurului gol al întâlnirii.

„Fortes are calităţi bune. Păcat, pentru că are ocazii, dar nu înscrie, sperăm că va marca şi lucrurile vor merge bine şi pentru el, şi pentru noi. Cicâldău este un jucător foarte bun, foarte creativ. În momentul acesta poate să joace titular și la echipa națională”, a precizat Papură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.