Liga 1: Eugen Neagoe, antrenor Sepsi OSK: „A fost cel mai prost joc făcut în fața Craiovei”

0
1019
FOTO: Ionuț Greee
FOTO: Ionuț Greee

Eugen Neagoe a recunoscut la finalul partidei de la Craiova că echipa sa nu a jucat mai nimic în meciul pierdut, scor 0-1, luni seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Nu meritam mai mult după cum am jucat în această seară. Craiova a jucat mai bine decât noi, și-a creat ocazii de poartă și a meritat victoria. Noi am făcut cel mai modest joc din acest play-off, a fost cel mai prost joc făcut în fața Craiovei. Aveam așteptări mult mai mari de la echipa mea, dar atât am putut în această seară”, a spus „Geană” la conferința de presă de la finalul partidei din Bănie.

Sepsi a rămas fără victorie în play-off, fiind de altfel singura echipă în această situație. Chestionat pe această temă, antrenorul celor de la Sepsi a spus că este o situație care nu-i convine deloc, dar nu are ce face în acest moment.

„Este a șasea înfrângere în acest play-off, nu îmi convine această situația, dar nu am ce să fac. Cu acești băieți am făcut lucruri frumoase și în campionatul trecut, și în sezonul regulat. În play-off nu am mai arătat din păcate aceeași atitudine și agresivitate. Probabil s-au mulțumit cu această intrare în play-off.”

Întrebat dacă ia în calcul rămânerea la Sepsi sau posibilitatea să vină din vară antrenorul Universității, craioveanul Eugen Neagoe a răspuns: „Nu am vorbit cu niciun conducător de club, eu mai am contract un an de zile cu Sepsi, vom vede în continuare ce se va întâmpla.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.