SCM Universitatea Craiova rămâne fără victorie în play-off-ul Ligii Naționale de baschet și după primul meci cu SCM Timișoara. Echipa antrenată de Aco Todorov a cedat, miercuri, în Polivalenta din Bănie, scor 69-71 (22-19, 17-20, 16-12, 14-20). Meciul 2 se va disputa vineri, de la ora 18.30, tot la Craiova.

Meciul din Bănie a fost unul foarte strâns, niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă la mai mult de 6 puncte diferență.

Prima parte a întâlnirii a fost un adevărat concurs de 3 puncte. Gajovic și Curry, respectiv Komatina și Stojadinonic nu au ratat din spatele semicercului. Oltenii au terminat în avantaj prima secvență a partidei, 22-19.

Craiova a marcat primele puncte din sfertul 2 și a dus tabela la diferența maximă, 25-19, bănățenii au replicat prin Baciu și Randolpf (25-23). Mo Curry a refăcut diferența de 6 puncte, însă finalul primei reprize a aparținut oaspeților, care au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. La pauza mare, scorul a fost egal, 39-39.

Fraseniuc și Mijajlovic au dus scorul la 44-39 la începutul sfertului trei, dar Pesakovic și Komatina au readus egalitatea pe tabelă. Cătălin Baciu nu a greșit de la linia de libere, iar Timișoara a trecut la conducere. A urmat o perioadă cu ambele echipe active pe faza ofensivă, gazdele aveau înaintea ultimelor 10 minute cu 55-51.

Vukosavljevic a dus în avantaj formația vizitatoare, Craiova a replicat prin Goran Gajovic a marcat din spatele semicercului și a transformat și aruncarea suplimentară primită. Komatina a egalat la 69-69, iar finalul a fost încins.

Pesakovic și-a aduce formația în avantaj, 69-71, după ce arbitri nu au văzut că a pășit în afara suprafeței de joc pe recupere defensivă. Oltenii au mai avut un atac, dar Troupe a ratat o aruncare de afară, bănățenii au recuerat și au ținut de minge până la final.

Porter Troupe a totalizat 17 puncte și 6 recuperări, Mo Curry a terminat cu 16 puncte și 6 pase decieive, Goran Gajovic a adăugat 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decieive, iar Igor Mijajlovic a avut 12 puncte.

Statistic, Craiova a avut medii de 46 % (12/26) la aruncările din interiorul semicercului, 34 % (12/35) la aruncările de la distanță și 69 % (9/13) de la linia de libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.