Dănuț Pascu, antrenor SCMU Craiova Z FOTO: Tiberiu Cocora

Voleibaliștii de la SCMU Craiova încheie sezonul regulat al Divizie A 1 pe teren propriu. Formația antrenată de Dănuț Pascu primește vizita celor de la Explorări Baia Mare, sâmbătă, ora 17.00, în Sala Polivalentă.

Tehnicianul oltenilor a vorbit despre partida cu maramureșenii, dar și despre play-off-ul campionatului, fază care poate debuta cu trei echipe aflate într-un singur punct. Pascu a punctat că echipa din Baia Mare nu trebuie neglijată, iar meciul trebuie tratat foarte serios.

„Meciul acesta este cel mai important în momentul de față. Le-am cerut jucătorilor să trateze foarte serios acest meci, pentru că Baia Mare este o echipă incomodă, pe care dacă nu o bagi în seamă, îți poate crea probleme. Au câțiva jucători care pot face diferența, jucători tineri și de calitate, așa că trebuie să fim foarte serioși și să tratăm cu maximul de seriozitate acest meci”, a subliniat Pascu.

„Lupta pentru primele locuri devine din ce în ce mai acerbă, pentru că am avut parte de această surpriză provocată de înfrângerea Zalăului. Noi ne putem apropia la un singur punct de ei. Nu trebuie să neglijăm formația din Galați, care au aceleași puncte ca noi și sunt mai periculoși decât Zalăul. Meciurile din play-off vor avea o altă conotație, pentru că nu va mai exista noțiunea de meci mai ușor, toate meciurile sunt grele, importante, se joacă pe puncte, sub presiune mare și acolo se vede valoarea jucătorilor”, a completat antrenorul oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.